Geile amateur holliemoon (19)

Acties

Informatie

holliemoon (19)

Bericht van holliemoon

Mijn naam is Holly, ik ben 18 jaar oud) dit is mijn eerste ervaring, dus ik maak me een beetje zorgen ... Ik hou echt van foto's maken en communiceren met mannen. Nu studeer ik niet en werk nergens

Informatie over holliemoon

Naam: holliemoon
Leeftijd: 19
Woonplaats: Krakau
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: mager
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Pizza en drink graag heerlijke thee en frisdrank. Mijn hobbie(s): -Ik hou van foto's maken, het verhoogt het zelfvertrouwen en laat goede herinneringen achter. Mijn favoriete muziek is Imagine Dragons. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op -Zoals de eenvoudigste dingen in het leven - favoriete muziek, wandelen met vrienden, dieren. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is doggy style, berijder, 69 en mijn favoriete plekje(s) zijn -Bos, parken. Bij mannen val ik op hun sensuele volle lippen en sterke benen. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Emotioneel, sociaal, aardig, soms te opvliegend. Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: -Lange benen en borst. Mijn levensdoel is: -Koop een groot huis aan zee. Mijn levensmotto is: -Wil-ik kan. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is -Lippen en benen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou