Geile amateur melodywhatever (29)

Acties

Informatie

melodywhatever (29)

Bericht van melodywhatever

Ik ben Melody een lekker geil blondje van 21 die uit Rijswijk komt. Ik hou van geile gesprekken. Wil je meer van dit geile blondje weten, durf jij de uitdaging aan te gaan mij uit de kleren te krijgen en er achter te komen welke verborgen geheimen ik heb?

Informatie over melodywhatever

Naam: melodywhatever
Leeftijd: 29
Woonplaats:
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik hou van elke keuken en drink graag likeur 43 .Chrystal. Mijn hobbie(s): Shoppen in de duurste winkel straat in Amsterdam, uiteten bij een 5 sterren restaurant, uitgaan in de leukste clubs.. Mijn favoriete muziek is . Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Lekkere goed uitziende mannen, bad boy,. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is doggystyle maar vindt alle andere standjes ook super opwindend en mijn favoriete plekje(s) zijn Penthhouse 5 sterren hotel met bubbelbad en uit zicht op zee. Bij mannen val ik op hun Ogen en lach penis. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Dominant overheersend Lady on Hight Heels. Mijn Sterrenbeeld is schorpioen. Mooi aan mezelf: Ogen, haar en mond. Mijn levensdoel is: Uit het leven halen wat erin zit.. Mijn levensmotto is: genieten van het leven want het leven is maar voor even. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is te veel gel, arrogantie, betweterig gedrag, schaamhaar,. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou